Právě vysíláme

Svého dvojníka už má i KEANU REEVES! Jak moc je muž z Brazílie slavnému herci podobný?

14. dubna 2020 14:10
Svého dvojníka už má i KEANU REEVES! Jak moc je muž z Brazílie slavnému herci podobný?

Mnoho celebrit má všude po světě dvojníky, kteří jsou jim téměř k nerozeznání podobní. A zatímco většina dvojníků ze svého vzhledu profituje, dvojník známého hollywoodského herce tvrdí, že toho rozhodně nezneužívá!

Keanu Revees patří mezi hollywoodská zlatíčka. Nejenže je hvězda Matrixu vážně fešák, ale jedná se i o velmi hodného a skromného člověka, který je považován za jednoho z nejmilejších lidí amerického showbyznysu.

Řada lidí jistě touží s Reveesem randit. Zároveň je ale třeba si uvědomit, že dostat se k hollywoodskému herci rozhodně není snadné a pro fanynky se tak jedná pouze o platonickou lásku.

Pro ty, kteří ale chtějí randit s někým, kdo vypadá přesně jako Keanu, je tu muž s přezdívkou Marcos Jeeves. Ten se stává čím dál slavnější na Instagramu, protože se opravdu slavnému herci velmi podobá, a dokonce má i stejný účes. Sám Marcos v rozhovoru pro americký magazín přiznal, že podoby s Reveesem si je moc dobře vědom a pomáhá mu to v seznamování. Rozhodně toho prý ale nezneužívá a doufá, že ženy ho budou mít rády i kvůli jiným věcem.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat