Právě vysíláme

Svět se dojímá nad fotkou malého ARCHIEHO! Královské miminko něžně svírá tátovi HARRYMU prst

17. června 2019 15:10
Svět se dojímá nad fotkou malého ARCHIEHO! Královské miminko něžně svírá tátovi HARRYMU prst

Princátko Archie je nyní pravděpodobně tím nejslavnějším miminkem na světě. Syn vévodkyně Meghan a prince Harryho se narodil na začátku května a britská královská rodina se tak dočkala dalšího přírůstku.

Fotografie teprve měsíčního Archieho byly zveřejněny až pár dnů po jeho narození. MeghanHarrym se totiž rozhodli porušit královskou tradici a odmítli zapózovat před porodnicí přímo po porodu, jak to udělala například KateWilliamem a jejich dětmi.

Nyní se svět dočkal dalšího rozkošného snímku malého chlapečka, když byla na Instagramu zveřejněna Archieho fotografie k příležitosti dne otců, který spadá na 16. června. Snímek je to opravdu dojemný, Ukazuje totiž Archieho, jak drží prst svého táty Harryho. „Šťastný Den otců! A obzvláště ho přejeme Vévodovi ze Sussexu, pro kterého je úplně tím prvním,“ píše se u fotografie, která je zároveň vůbec prvním detailním snímkem nového královského potomka.

Královská rodina oznámila, že Archie Harrison Mountbatten-Windsor bude pokřtěn příští měsíc. Křtiny proběhnou v kapli sv. Jiří, kde byl ostatně pokřtěn i samotný Harry.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat