Právě vysíláme

Syn 50 Centa si stěžuje na malé výživné. V 25 letech mu prý 170 tisíc měsíčně nestačí

17. října 2022 10:53
Syn 50 Centa si stěžuje na malé výživné. V 25 letech mu prý 170 tisíc měsíčně nestačí

Platí 50 Cent malé výživné svému synovi, nebo je 25 let starý Marquis jen rozmazlené dítě? To v těchto dnech řeší nejenom slavný rapper, ale i jeho fanoušci.

Americký rapper platí výživné ve výši 6 700 dolarů měsíčně (cca 170 tisíc korun). Jeho syn Marquis ovšem veřejně prohlásil, že to na jeho život v New Yorku nestačí, a otec by mu měl posílat mnohem víc.  „Ten člověk je v žebříčku Forbes. Já mám se spoustou lidí problémy a nemůžu žít jen tak leckde. 81 000 dolarů ročně mi zkrátka na New York nestačí,“ prohlásil dospělý Marquis.

50 Cent s názorem svého syna rozhodně nesouhlasí a rozhodl se mu dát „rodičovskou“ lekci. Natočil video, ve kterém Marquisovi naznačuje, že je dávno dospělý člověk, co by si měl najít práci. „Je ti 25 let, proč mluvíš o dětském výživném?“ řekl ve videu.

 

Marquis se s pochopením nesetkal a na sociálních sítích byl značně kritizován. Mladík si však stále trvá na svém a ve svém dalším vyjádření dal jasně najevo, že s otcem ho nepojí dobré vztahy. „Jestli vám přijde 6 700 dolarů hodně, tak zaplatím stejnou částku za 24 hodin s tátou. Budeme dělat všechny věci, které jsme dělat nemohli, když jsem byl malý kluk,“ uvedl.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat