Právě vysíláme

Syn Angeliny Jolie poslal Bradovi hodně drsný vzkaz. Jsi ten nejodpornější člověk, napsal

22. listopadu 2023 12:06
Syn Angeliny Jolie poslal Bradovi hodně drsný vzkaz. Jsi ten nejodpornější člověk, napsal

Vztahy v rodině Angeliny Jolie jsou po rozvodu s Bradem Pittem velmi napjaté. To dokazuje i nyní odhalený instagramový post adoptivního syna Paxe, v němž Pax označuje Brada za „prvotřídního hajzla“.

Pax je adoptivní syn Angeliny Jolie, kterého si herečka osvojila ještě před vztahem s Pittem. Právě on ovšem Bradovi nemůže přijít na jméno a svého nevlastního otce pořádně natřel v tajném instagramovém postu, ke kterému se ovšem nyní dostal britský bulvární web DailyMail.

Příspěvek je údajně z roku 2020 a byl zveřejněn ke Dni otců. Pax si nebral absolutně žádné servítky. „Šťastný Den otců tomu nejodpornějšímu člověku. Pořád a pořád dokazuješ, že jsi ten nejodpornější člověk. Nemáš absolutně žádnou empatii k čtyřem malým dětem, které v tvojí přítomnosti mají velký strach. Nikdy neporozumíš utrpení, které jsi způsobil mé rodině, protože toho nejsi schopný. Udělal jsi z životů těch, co jsou mi nejblíž, peklo. Světu můžeš říct cokoliv chceš, ale pravda vyjde najevo,“ napsal devatenáctiletý Pax.

 

Odloučení kdysi hvězdného a oblíbeného páru bylo velmi dramatické. Angelina obvinila Brada z alkoholismu, a dokonce i z fyzického napadení. K potyčce mezi Pittem a dalším synem mělo dojít i na palubě soukromého letadla, kde se prý Brad choval velmi agresivně a Angeliny nejstarší adoptivní syn byl nucen zakročit. Celou věc projednávala dokonce i FBI. Jaké vztahy mezi Pittem a jeho dětmi panují nyní? To není jasné.

Angelina se svými dětmi

Články, které by tě mohly zajímat