Právě vysíláme

Syn Britney Spears prolomil mlčení, matka mu poté poslala emotivní dopis

2. září 2022 12:10
Syn Britney Spears prolomil mlčení, matka mu poté poslala emotivní dopis

Za syny Britney Spears doposud mluvil pouze jejich otec Kevin Federline. Uvedl, že se s matkou nyní nechtějí vídat kvůli jejímu vystupování na sociálních sítích, proto se také odmítli zúčastnit zpěvaččiny svatby se Samem Asgharim. Nyní ale Jayden prolomil mlčení a v rozhovoru s Daphnem Barakem o své matce promluvil.

„Nechováme k ní nenávist. Náš vztah se může stoprocentně spravit. Jen to vezme spoustu času a úsilí. Chci jen, aby na tom byla lépe po psychické stránce. Až se tak stane, rád ji zase uvidím,“ uvedl Jayden. Skrze rozhovor jí pak vzkázal: „Moc tě miluju. Chci pro tebe jen to nejlepší. Možná budeme schopni si jednoho dne sednout a o všem si promluvit.“

Zareagoval také na svou neúčast na svatbě Spears. „Nebylo by správné tam jít. Neříkám, že za ni nejsem šťastný. Mám z nich radost. Máma ale nepozvala celou rodinu a ve chvíli, kdybychom tam seděli pouze já a Preston, nevím, jestli by to dobře skončilo. S Prestonem jsme si velmi blízcí. On dohlíží na mě a já zase na něj.“

Jayden zároveň dodal, že si jeho dědeček Jamie nezaslouží všechny ty ošklivé zprávy, které dostává. „Miluji ho celým svým srdcem. Snažil se pouze být dobrým otcem.“ Podle něj navíc mladší syn Spears Sean prosil matku, aby nikde veřejně nesdílela jeho fotografie. Ona však jeho přání nevyslyšela. Přiznal, že Britney často zveřejňuje na instagramu různé příspěvky jen kvůli pozornosti ostatních. „Existuje tady šance, že s tím nikdy nepřestane. Já ale opravdu doufám, že ano.“

„Láska k mým synům nezná hranice,“ napsala Britney

Rozhovor s Daphnem Barakem se dostal také k samotné Britney. Místo, aby synovi zavolala a v soukromí si s ním vše vyříkala, zveřejnila na svých sociálních sítích velmi emotivní vzkaz směřovaný právě jemu a jeho bratrovi.

„Láska k mým synům nezná hranice a opravdu mě mrzí, že jsem jako matka nesplnila jeho očekávání. Možná se jednoho dne potkáme a o všem si promluvíme. Možná, drahé dítě, mi ty vysvětlíš, proč by naše rodina tohle komukoliv dělala. Tvému otci jsem pomáhala dlouhých patnáct let, zatímco on neměl práci,“ napsala zpěvačka.

„Hádám, že je pro vás kluci jednodušší, když nad vámi nikdo nestojí a nekontroluje vám domácí úkoly. Jsem si jistá, že váš otec, který každý den kouří trávu, je pro patnáctiletého a šestnáctiletého skvělým příkladem,“ doplnila zahořkle Spears s tím, že se jí nelíbí, že Jaydona nechal jeho otec v médiích mluvit o soukromých záležitostech.

„Nic by mě nepotěšilo více než vás dva vidět. Jsem pyšná, že vás mohu nazývat svými syny. A co se mého mentálního zdraví týče… Dítě, měl bys nejdříve přečíst nějakou knihu, než začneš mluvit o mé psychice,“ uvedla zpěvačka a poprosila syna zároveň o to, ať popřemýšlí o tom, zda to, co jí dělal jeho otec, bylo podle něj fajn.

Články, které by tě mohly zajímat