Právě vysíláme

Syn HARRYHO a MEGHAN oslavil 1. narozeniny. Vévodkyně zveřejnila jeho rozkošné video!

7. května 2020 13:10
Syn HARRYHO a MEGHAN oslavil 1. narozeniny. Vévodkyně zveřejnila jeho rozkošné video!

Roste jako z vody! Nejmladší pravnouče britské královny Alžběty II. a syn prince Harryho a vévodkyně Meghan oslavil 6. května první narozeniny. Jeho maminka při té příležitosti zveřejnila rozkošné video.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je v pořadí sedmým následníkem královského trůnu. A ačkoliv se jeho rodiče rozhodli na začátku roku vzdát královských povinností, malého Archieho prý budou vychovávat k úctě aristokratické rodiny, do které se narodil.

Fotografie dětí prince Williama, Harryho bratra, se v médiích objevují celkem často. Snímky Archieho však byly naposled viděni na Instagramu, když chlapečkovi bylo jen pár měsíců. Při příležitosti oslav jeho prvních narozenin však MeghanHarrym udělali výjimku a zveřejnili na twitterovém účtu charity Save The Children UK zveřejnili video, jak vévodkyně Archieho chová a čte mu knížku.

Členové královské rodiny pak museli popřát chlapečkovi pouze na dálku. MeghanHarry totiž nyní žijí ve spojených státech a v USA chtějí pravděpodobně zůstat netrvalo.

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat