Právě vysíláme

Syn IVANA DRAGA dodržoval během natáčení filmu CREED II neobvyklou dietu! Jak si udržel formu během natáčení?

22. prosince 2018 12:10
Syn IVANA DRAGA dodržoval během natáčení filmu CREED II neobvyklou dietu! Jak si udržel formu během natáčení?

Herec Florian Munteanu promluvil o zcela neobvyklé dietě, která ho doprovázela během natáčení nového filmového trháku Creed II. To byste u boxera nejspíš nečekali!

Náročná příprava si vyžádala hodně jídla

Německý herec s rumunskými kořeny prozradil, že ačkoliv musel před natáčením shodit 9 kil, v průběhu natáčení se situace změnila. Munteanu přiznal, že jeho předchozí dietu plnou kuřecího masa, rýže a zeleniny vystřídala méně dravější varianta – fastfoodová.

Sedmadvacetiletý herec má totiž v oblibě fastfoodového řetězce Shake Shack. Když bylo jasné, že už nemusí shazovat váhu a může se trochu odvázat, herec toho maximálně využil. Munteanu prozradil časopisu GQ že v restauracích Shake Shack během natáčení utrácel 400 až 500 amerických dolarů za týden! A co si dával? Burgery, slaninu, nebo hranolky se sýrem!

Je nutné dodat, že v době, kdy herec tuto neortodoxní dietu držel, trénoval čtyřikrát denně a do toho absolvoval náročné natáčení filmu Creed II. Jinak by nejspíš nevypadal tak, jako na fotce níže.

Florian Munteanu při natáčení filmu Creed II

Kombinace neortodoxní diety a boxerské přípravy Munteanovi vyšla. Creed II se dočkal velkého úspěchu po celém světě a z herce se stala obrovská hvězda. Uvidíme, zda zvolí podobnou dietu i na následující projekty, do kterých se nadaný Munteanu pustí.

Zdroj: GQ, Instagram

Leonardo DiCaprio musí vrátit Oscara!

Články, které by tě mohly zajímat