Právě vysíláme

Syn Veroniky Arichtevy skončil na kapačkách. „Dost mě to sebralo,“ napsala

22. listopadu 2021 13:10
Syn Veroniky Arichtevy skončil na kapačkách. „Dost mě to sebralo,“ napsala

Veronika Arichteva prožila perný víkend, v sobotu jejího syna Luku hospitalizovali v nemocnici. Dostal střevní chřipku, do toho měl angínu, oboustranný zánět uší a bolely ho také zuby. Nyní už je v pořádku doma, jak ale herečka a moderátorka Evropy 2 přiznala, celá situace ji sebrala.

Syn Veroniky Arichtevy musel být o víkendu hospitalizovaný. Jak herečka napsala na svůj instagramový profil, chytl od ní střevní chřipku a do toho měl ještě angínu a bolavé zuby. „Byl slabej a dehydrovanej, dostal kapačku,“ napsala herečka.

Jak přiznala, nešlo pro ni, asi jako pro každou maminku, o lehkou situaci. „Prostě nechceš svoje dítě vidět jakkoliv se trápit.“ Ostatním mámám proto poslala sílu. „Myslím na všechny, co jste na těch nemocničních gaučích vedle postýlek. Všechno zvládnem. Vždycky. Protože jsme mámy!“ dodala ostatním odvahu.

Zároveň poděkovala personálu v Motole. „Před časem jsem se tady po příběhu trochu ‚vyblila‘ na adresu jejich nemocničního personálu. Nehážu do jednoho pytle, takže bych ráda veřejně sdílela i to, že lékaři a sestry, kteří se o mýho syna starali v sobotu a dneska dopoledne byli moc ochotný, empatický, lidský,“ poděkovala jim Arichteva za jejich přístup.

Články, které by tě mohly zajímat