Právě vysíláme

Syna Megan Fox šikanují, nosí dámské šaty

20. července 2021 11:10
Syna Megan Fox šikanují, nosí dámské šaty

Nejstaršího syna herečky Megan Fox šikanují ve škole. Hollywoodská hvězda se ho nicméně snaží povzbuzovat, aby „byl sebevědomý bez ohledu na to, co řekne kdokoli jiný“.

Megan Fox chce za každou cenu chránit své děti před násilníky. Herečka se rozpovídala pro InStyle o rodičovství tří dětí (Noah Shannon, Bodhi Ransom a Journey River), které má s ex hercem Brianem Austinem Greenem. V rozhovoru Fox otevřeně přiznala, že nejstaršího syna šikanují nejen na internetu „zlí, hrozní a krutí lidé“.

„Nechci, aby to někdy musel číst, protože to slyší od malých dětí z vlastní školy. Ty si z Noaha dělají srandu a smějí se mu, že ‚chlapci nenosí šaty‘,“ rozpovídala se Megan.

Megan Fox s exmanželem Brianem Austinem Greenem a jejich dětmi.

Fox během vystoupení v The Talk uvedla, že Noah je „opravdu módní“ a do školy často nosí cokoli, co chce, včetně šatů, přestože od spolužáků dostal negativní zpětnou vazbu. „Někdy se obléká sám a rád si obléká šaty. Posílám ho do opravdu liberální hippie školy, řekla Fox a dodala: „Takže tím nyní procházíme. Snažím se ho naučit sebevědomí bez ohledu na to, co říká kdokoli jiný.“

Články, které by tě mohly zajímat