Právě vysíláme

Takhle vypadaly jeho poslední měsíce: Manželka Seana Conneryho promluvila

1. listopadu 2020 15:10
Takhle vypadaly jeho poslední měsíce: Manželka Seana Conneryho promluvila

Celý svět truchlí nad ztrátou jednoho z hereckých velikánů Seana Conneryho. Nyní však promluvila hercova manželka a prozradila, že poslední měsíce života tohoto známého elegána byly opravdu těžké. Jak pro něj, tak pro jeho rodinu.

Nejvýraznější představitel Jamese Bonda. Tak se Connery zapsal do paměti většiny filmových fanoušků. Na svém hereckém účtu má však mnoho dalších nezapomenutelných filmů. Jen namátkou zmiňme snímky jako Skála nebo Hon na ponorku.

Závěrečné měsíce

Celý filmový svět tak včera zasáhla zpráva o smrti tohoto charismatického elegána. Nyní o jeho posledních měsících promluvila osoba, která měla ke Connerymu nejblíže: jeho žena Micheline. Ta se nechala slyšet, že závěrečná etapa života slavného herce byla těžká pro něj, i pro jeho rodinu.

„Trpěl demencí a vybralo si to svou daň. Nebyl to už život pro něj. Poslední dobou nedokázal vůbec vyjádřit, co chtěl říct. Jeho odchod byl velice poklidný, zemřel ve spánku. Byla jsem s ním i v moment, kdy z tohoto světa odešel. Takhle to chtěl,“ uvedla Micheline Connery.

 

Zdroj: super.cz, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat