Právě vysíláme

Tatér EDA SHEERANA přiznává: EDOVY kérky jsou příšerné!

9. října 2019 11:10
Tatér EDA SHEERANA přiznává: EDOVY kérky jsou příšerné!

Ed Sheeran je velkým milovníkem tetování a se svými kérkami je jistě spokojen. Jeho osobní tatér je však jiného názoru! Co o tetování nejslavnějšího zpěváka současnosti řekl?

Profesionální tatér Kevin Paul v nedávném rozhovoru přiznal, že ačkoliv je za spolupráci s Edem velmi rád, jeho kérky mu připadají naprosto příšerné. Zároveň však uznává, že pro zpěváka mají určitý význam a je přeci jenom na něm, co udělá s vlastním tělem.

Když Ed za Kevinem přišel, chtěl po něm vytetovat animovanou postavičku Pingu z jeho oblíbené pohádky z dětství. Kevin mu na rovinu řekl, že jeho návrh vypadá „na hov*o“ a snažil se zpěváka přesvědčit k něčemu jinému. Ed si však trval na svém. Stejné tetování má ostatně i jeho kamarád a kolega Harry Styles.

Ačkoliv by Kevin rád tetoval kérky, které mají nějakou uměleckou hodnotu, nakonec podle svých slov skončil jako „tatér, co tetuje tučňáky a perníčky na světové hvězdy“. A i když ho pár klientů opustilo, ve světě showbyznysu se mu podařilo vytvořit si velké jméno a nyní pracuje jako osobní tatér například i Rihanny či Justina Biebera.

 

Zdroj: Mirror

Články, které by tě mohly zajímat