Právě vysíláme

Tatérka pomáhá lidem vracet sebevědomí! Zakrývá jejich nedokonalosti těla

31. července 2020 13:10
Tatérka pomáhá lidem vracet sebevědomí! Zakrývá jejich nedokonalosti těla

Vietnamská umělkyně Ngoc svou prací pomáhá lidem cítit se krásně a šťastně ve svém těle. Tetováním zakrývá různá nedokonalosti těla, jako jsou jizvy nebo mateřská znaménka. 

„Moje vášeň je hlavně o tetování přes jizvy, popáleniny, mateřská znaménka nebo jakékoli nedokonalosti na tělech. Věřím, že dobře provedené, krásně konstruované tetování nejen změní image člověka, ale také zvýší jejich důvěru a překoná nejistoty,“ řekla umělkyně serveru Bored Panda.

Tatérka na svých sociálních sítích sdílí fotografie před a po.  Navrhuje tetování pro lidi, kteří chtějí skrýt své nedokonalosti na těle. Není to lehké, protože musí zvolit nejlepší tvary, barvy a umístění pro tetování, aby efektivně pokryla jizvy nebo skvrny. S kůží, kde bývala rána je přitom mnohem těžší pracovat, protože je tlustší nebo tenčí než normální kůže.

Ngoc pomáhá lidem zapomenout na traumata, odtrhnout se od špatných vzpomínek nebo se jen cítit šťastně, sebevědomě a pohodlně v jejich  těle. Ngoc například pomohla i ženě, jejíž žaludek byl znetvořený poté, co porodila tři děti. Umělkyně ženě vytetovala krásný květinový motiv.

Zdroj: Instagram, Bored Panda

Články, které by tě mohly zajímat