Právě vysíláme

Tatínek mluvil na dceru, když byla ještě v bříšku. Přímo po porodu se mu za to nádherně odměnila!

6. února 2020 16:10
Tatínek mluvil na dceru, když byla ještě v bříšku. Přímo po porodu se mu za to nádherně odměnila!

Pro každé rodiče je narození jejich potomka silným životním zážitkem. Brazilec Flávio Dantas ovšem zažil při porodu své dcery tak magický moment, že na něj zřejmě nikdy v životě nezapomene.

Flávio se narození své dcerušky nemohl dočkat, a proto každý den mluvil na manželčino těhotenské břicho a ještě nenarozené holčičce opakoval, jak moc ji miluje a bude tím nejlepším tátou. Věřil totiž tomu, že děťátko jeho hlas vnímá, i když ještě ani není na světě.

Když pak holčička konečně přišla na svět, přímo po porodu se stalo něco nádherného. Jakmile maličká Antonella ulehla na matčinu hruď a její táta Flávio na ní promluvil, začala se na něj místo pláče dlouze usmívat. A nutno podotknout, že to se u novorozeňat příliš často nestává.

Novopečené rodiče úsměv jejich holčičky dojal. Navíc měli ohromné štěstí, že se onen okamžik podařilo vyfotografovat a oni nyní vlastní snímek, který dojímá nejen je, ale i celý internet. „Nedokážu vyjádřit ten pocit, který jsem v tu chvíli cítil. Každý den jsem mluvil s dcerou v matčině lůně a vždy jsem jí říkal, že ji miluji a budu nejlepším otcem. Jak se narodila, ihned mi to splatila s nejsladším úsměvem vůbec,“ napsal pak Flávio k fotografii, která možná chytne za srdce i vás.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat