Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT přiznala, že kvůli obavám ze své postavy měla psychické problémy!

26. ledna 2020 9:10
TAYLOR SWIFT přiznala, že kvůli obavám ze své postavy měla psychické problémy!

Americká zpěvačka Taylor Swift v novém dokumentu Miss Americana přiznala, že v minulých letech ji obavy z její postavy způsobily psychické potíže. Autorka hitu Shake It Off měla problémy už od svých 18 let.

Život popové hvězdy nebyl lehký

Fanoušci zpěvačky Taylor Swift měli první možnost vidět nový dokument o populární zpěvačce na letošním filmovém festivalu Sundance. Snímek Miss Americana rozhodně nezklamal. Třicetiletá popová hvězda ve velmi osobním dokumentu poprvé prozradila, že v mládí měla velké obavy ze své postavy.

„Není pro mě dobré, když každý den vidím fotky sama sebe,“ sděluje zpěvačka ve filmu. Taylor Swift údajně začala mít problémy už od svých 18 let, a to kvůli častým článkům na internetu, které popisovaly její postavu. Zlomový byl pro ní údajně článek, který nesl titulek: „Je Taylor Swift těhotná?“

Autorka hitu You Need To Calm Down prý reagovala tak, že přestala jíst. „Stalo se to párkrát a nejsem na to pyšná,“ přiznává Taylor.

Naštěstí se popové hvězdě podařilo tyto problémy s postupem času vyřešit a nyní je v pořádku. Rodačka ze státu Pensylvánie ovšem uznává, že lidé od mladých žen často příliš očekávají a je velmi těžké tato očekávání splnit.

Zdroj: Good Morning America, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat