Právě vysíláme

Ted z Jak jsem poznal vaší matku se poprvé oženil těsně před padesátkou

23. ledna 2024 14:03
Ted z Jak jsem poznal vaší matku se poprvé oženil těsně před padesátkou

Nikdy není pozdě na svatbu. Ani pro muže! Jasným důkazem je herec Josh Radnor ze seriálu Jak jsem poznal vaší matku.

Herec z oblíbeného sitcomu má těsně před padesátkou, ale i v tomto věku se rozhodl do toho praštit. V roce 2022 se seznámil s přítelkyní Jordanou a o dva roky později ji pojal za svou manželku. Poprvé za svůj život si tak vyzkoušel roli ženicha. Svatba to byla navíc velmi romantická, protože se odehrála u zasněženého jezera.

Josh Radnor, který je zatím bezdětný, svůj velký den oznámil na sociálních sítích. „Oženil jsem se! Před dvěma týdny. V lehké vánici. Byl to neuvěřitelně úžasný víkend plný sněhu. Jsem vděčný tolika lidem, že si udělali výlet do Cedar Lake Estate, a také fotografce za mimořádné snímky, ale nejvíc Jordaně. Nemohu uvěřit svému štěstí, že mohu tuto mimořádnou ženu nazývat svou manželkou,“ napsal.

Herec si zasloužil svůj velký moment štěstí potom, co řadu let bojoval s depresemi. O svých stavech promluvil i na veřejnosti a fanoušky tím velmi překvapil. V době, kdy trpěl psychickými problémy totiž natáčel velmi úspěšný sitcom a nikoho by ta nenapadlo, že vždy veselý seriálový Ted je ve skutečnosti velmi nešťastný.

Články, které by tě mohly zajímat