Právě vysíláme

Teenageři využívají nošení roušek. Převlékají se za důchodce a kupují si alkohol!

4. srpna 2020 12:10
Teenageři využívají nošení roušek. Převlékají se za důchodce a kupují si alkohol!

Symbolem koronaviru se bezesporu stala rouška, která i několik měsíců po vypuknutí pandemie stále budí emoce, a zatímco pro polovinu planety se stala nezbytnou součástí každodenního života, jsou i tací, kteří jí stále odmítají nosit. Velmi překvapivé ovšem je, že pro některé teenagery se stala možností, jak si beztrestně nakoupit alkohol.

Sociální síť Tik Tok je mezi náctiletými velmi populární, a i když jí ve Spojených státech hrozí zrušení, stále se plní hordou krátkých videí. A právě na Tik Toku se nyní objevily příspěvky, které ukazují, že mládež využívá roušky k tomu, aby si dokázala pořídit alkohol. Náctiletí se totiž převlékají za důchodce, a kromě paruk a oblečení si nasazují i roušky s rukavicemi, díky kterým jsou prakticky k nepoznání. Není pro ně tak problém si pořídit alkohol nebo cigarety.

Na internetu je nyní k vidění hned několik videí, na kterých spokojení mladíci odchází z obchodu s flaškou alkoholu v ruce. Posléze se s nimi chlubí na internetu mají radost, jak se jim podařilo prodavače obelstít. Jak je vidět, roušky mohou sloužit nejenom k tomu, aby zabránily šíření koronaviru 😊

 

Zdroj: Tik Tok, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat