Právě vysíláme

Těhotenství Paris Hilton? Bohatá hotelová dědička promluvila o jménu pro holčičku

28. července 2021 14:26
Těhotenství Paris Hilton? Bohatá hotelová dědička promluvila o jménu pro holčičku

Čeká Paris Hilton ve 40 letech své první dítě? Americká média začala spekulovat, že ano! Nakonec je ale všechno jinak.

Paris Hilton, která jako vůbec první začala trend celebrit, jenž nic moc neumí, ale jsou slavné, vždy v lásce tápala a za sebou má několik nevydařených vztahů a zásnub. Nyní žije po boku spisovatele Cartera Reuma a opět plánuje velkolepou svatbou a tvrdí, že našla toho pravého. 

V amerických bulvárních médiích se pak objevila zpráva, že hotelová dědička čeká své první dítě. Ve svém podcastu This Is Paris to ovšem slavná blondýnka popřela. Celý den jí ale prý zvonil telefon a všichni jí k miminku gratulovali. „Není to pravda, ještě nejsem těhotná. Budu až po svatbě. Nemůžu se dočkat, že budu mít děti v příštím roce, ale teď se soustředím na svatbu. Právě mi šijí šaty, chci, aby mi perfektně padly, takže s tím rozhodně čekám,“ řekla s tím, že dítě plánuje na příští rok.

Paris přiznala, že si nechala zmrazit vajíčka a je připravena podstoupit umělé oplodnění. Ráda by pak měla dvojčata a pro holčičku už má vybrané i jméno. “Pojmenuji ji London. Miluji to město a s Paris to jde dobře dohromady. Pro chlapce mám také jméno, ale nebudu ho prozrazovat. Jednou tu budou malí Carterové, ale ještě ne,” řekla sebevědomá dědička.

Paris se svým snoubencem

 

Články, které by tě mohly zajímat