Právě vysíláme

Těhotná JASMINA prozradila pohlaví miminka! Bude RYTMUS otcem syna, nebo si bude hýčkat princeznu?

17. ledna 2019 14:20
Těhotná JASMINA prozradila pohlaví miminka! Bude RYTMUS otcem syna, nebo si bude hýčkat princeznu?

Rytmus a jeho partnerka Jasmina Alagič zažívají v tuto chvíli jednu z nejkrásnějších životních chvil. Pořídili si dům, zasnoubili se a do toho všeho čekají i miminko, které si slavný rapper přál už dlouhou dobu. Bude ale Rytmus hrdým otcem malého chlapečka, nebo si bude hýčkat roztomilou princezničku? To nyní Jasmina fanouškům prozradila na Instagramu, když přiznala pohlaví svého prvního potomka.

Rytmus a Jasmina si v těchto dnech užívají teplého počasí na Maledivách. A právě z této exotické dovolené zveřejnila krásná moderátorka snímek, na kterém leží v plavkách ve vaně s pomalu rýsujícím se těhotenským bříškem. Komentář, který pak k fotografii napsala, všechny zaskočil. Jasmina se totiž už nyní rozhodla prozradit, zda se jí narodí kluk, či holka. „Se synem v bříšku! Nebudu dělat tajemství ohledně pohlaví, přijde mi to zbytečné,“ pochlubila se nastávající maminka, jenž tedy v bříšku nosí možná dalšího rappera.

Jelikož přiznala Jasmina těhotenství o Vánocích, řada fanoušků se diví, že pohlaví miminka prozradila už teď. Zjevně se asi půvabná kráska ze Slovenka zkrátka rozhodla, že nebude jako ostatní celebrity, které až možná zbytečně tají pohlaví dítěte skoro až o porodu.

 

Zdroj: Instagram

Káčin zápisník: 4 důvody, proč zrušit si Instagram bylo moje nejlepší rozhodnutí

Články, které by tě mohly zajímat