Právě vysíláme

TEKASHI 6IX9INE u soudu přiznal, že si objednal vraždu konkurenčního rappera!

19. září 2019 11:10
TEKASHI 6IX9INE u soudu přiznal, že si objednal vraždu konkurenčního rappera!

Kontroverzní americký rapper Tekashi 6ix9ine před soudem přiznal, že si objednal vraždu svého konkurenta Chiefe Keefa v New Yorku. Autorovi hitu Gummo za celou řadu trestných činů hrozí až 47 let vězení.

Smutný případ

Tekashi 6ix9ine, jenž se ve skutečnosti jmenuje Daniel Hernandez, po několika měsících strávených ve vězení konečně vypovídá před soudem. Jeho zpovědi jsou naprosto děsivé. 6ix9ine před soudem přiznal, že si loni v červnu objednal vraždu rappera Chiefe Keefa před newyorským hotelem. Keef byl postřelen, ale naštěstí přežil. 6ix9ine se nebál před soudem uvést, že díky „nepovedené“ vraždě se částka, kterou zaplatil svému hitmanovi, zmenšila z 20 000 amerických dolarů na polovinu.

A to není vše. 6ix9ine rovněž uvedl, že napadl dalšího rappera, Trippieho Redda, v hotelu v roce 2017. Důvod byl stejný jako v případě objednané vraždy: konkurenčnímu rapperovi se dařilo víc, než si 6ix9ine přál.

Rodák z New Yorku čelí obviněním hned z několika trestných činů, včetně vydírání, nelegálního použití zbraně a obchodování s drogami. Za kombinaci těchto trestných činů rapperovi hrozí až 47 let vězení. 6ix9ine se nyní pokouší přemluvit soud, aby mu dal mírnější trest. Uvidíme, zda se mu to podaří!

Konečný rozsudek v případu Tekashiho 6ix9ina padne v lednu příštího roku.

Zdroj: NME, Instagram, NBC New York

Články, které by tě mohly zajímat