Právě vysíláme

Televizní moderátorka zesměšnila prince GEORGE. Nejen Britové zuří!

28. srpna 2019 14:10
Televizní moderátorka zesměšnila prince GEORGE. Nejen Britové zuří!

Britská královská rodina patří mezi nejoblíbenější aristokraty světa a převážně Britové na ni nedají dopustit. Nejen je tedy výžně rozčílil komentář, který si na adresu malého prince George neodpustila americká moderátorka.

Lara Spencer je moderátorkou pořadu Good Morning America, která se nyní musí vypořádat s velkou, a možná i oprávněnou, kritikou. V ranním vysílání totiž nevhodně reagovala na to, že syn prince Williama a Kate bude chodit na balet. „Princ George odloží ve svém volném čase plastelínu a od nynějška bude mimo svůj klasický rozvrh ve škole ještě studovat náboženství, počítačové programování, poezii a balet. William k tomu řekl, že malý George naprosto zbožňuje balet. Mám pro něj jednu novinku – schválně, jak dlouho mu to vydrží,“ pronesla Spencerová a v souvislosti s baletem se společně s publikem nahlas rozesmála.

Jakmile se záznam pořadu objevil na sociálních sítích, začali diváci moderátorku hojně kritizovat. Podle nich se totiž malému Georgovi vyloženě vysmívá a svým chováním budoucího krále Británie ztrapnila. Na tom, že princ rád chodí na balet, by totiž nemělo být vůbec nic směšného.

Moderátorka se omluvila s tím, že chlapečka rozhodně nechtěla urazit a lituje toho, že se začala smát. Uvidíme tedy, jestli jí to fanoušci královské rodiny odpustí.

 

 

Zdroj: Instagram, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat