Právě vysíláme

Teprve šestnáctiletá tmavovláska má přes 100 milionů followerů. Za rok si vydělala desítky milionů

25. listopadu 2020 9:10
Teprve šestnáctiletá tmavovláska má přes 100 milionů followerů. Za rok si vydělala desítky milionů

Pokud je vám svět TikToku ještě zcela neznámý, představíme vám teprve šestnáctiletou dívku, která tuto sociální síť naprosto zbourala.

TikTok je sociální síť oblíbená mezi teenagery a podobně jako před pár lety YouTube dokáže z úplně obyčejného kluka či dívky vytvořit internetovou hvězdu. Doposud největší celebritou na TikToku je pak Charli D’Amelio, která nyní překonala rekord v počtu sledujících a její profil sčítá 100,9 milionů fanoušků.

TikTok slouží ke sdílení krátkých videí a šestnáctiletá tmavovláska Charli natočila své první video před pouhým rokem. S rostoucím počtem sledujících se její život razantně změnil a teenagerka z amerického venkova se přestěhovala do Los Angeles. Díky slávě na sociálních sítích začala poté vydělávat obrovské peníze a díky spolupracím s různými značkami si přišla jen za poslední rok na 4 miliony dolarů. Velmi populární je na TikToku i její starší sestra Dixie, jenž sleduje 44, 8 milionů followerů.

Charli (vlevo) se svou sestrou Dixie

Ani mladičkou Američanku však neminuly kontroverze. V první epizodě její rodinné reality show Večeře s D’Ameliovými se fanouškům nelíbilo, jak arogantním způsobem se Charli chovala ke svému soukromému kuchaři. Po kritice přestalo tmavovlásku sledovat přes 600 tisíc lidí. TikTokerka se však za své chování omluvila a jak už to tak u hvězd internetu bývá, na problém se rychle zapomnělo.

 

Zdroj: YouTube, Latimes.com

Články, které by tě mohly zajímat