Právě vysíláme

Tereza Hlůšková zpět na instagramu: “Udělali ze mě bestii a zlého člověka, poučila jsem se a chci žít dál”

29. června 2022 9:10
Tereza Hlůšková zpět na instagramu: “Udělali ze mě bestii a zlého člověka, poučila jsem se a chci žít dál”

Tereza Hlůšková se z Pákistánu zpět do České republiky dostala už před pár měsíci. Zatímco zpočátku se bála vycházet z domu a stranila se veřejnosti, nyní jí to už problém nedělá. Vrátila se zpět na sociální sítě.

Tereza Hlůšková se po návratu z pákistánského vězení snaží žít normálním životem. Přestože se nejdříve před veřejností skrývala, dnes se už nebojí vyjít ven. Aktuálně se snaží očistit své jméno a pověst. Poskytla rozhovor pro reportermagazin.cz., ale také se vydala na sociální sítě a založila si nový profil na instagramu.

Dříve peroxidová blondýnka na starém profilu sdílela snímky převážně ve vyzývavých pózách z pokojů luxusních zahraničních hotelů.  Nyní se na instagramu objevila Tereza přirozená, bez prodloužených vlasů, umělých nehtů, velkého množství make-upu a bez sexy póz.

První fotografie, které Hlůšková zveřejnila, vznikly k velkému rozhovoru, jenž poskytla časopisu Reportér. „A právě v tomto čísle se dozvíte PRAVDU. A o to přeci jde, ne? Jsem splachovací a zakládám si na své silné povaze, ale netvrdím, že mě nemrzí názory a komentáře lidí, kteří nevědí ani půlku,“ lákala na rozhovor Tereza v prvním zveřejněném příspěvku. „Nojo, blonďatá mladá bílá holka zadržená v Pákistánu na letišti, to byla opravdu senzace pro některá nejmenovaná média, která ze mě udělala bestii a zlého člověka. Takže se vlastně některým vašim názorům nedivím. Většina lidí dělá chyby, ale musíme se z nich poučit. A žít dál! A o to se teď právě snažím,“ dodala.

Na instagramu sdílí střípky z Pákistánu, deníčky a “zážitky” z vězení. Fanouškům přiznala, že se před lety živila jako společnice a netušila, že má v kufru šest kilo heroinu. Také se svěřila s tím, že už má novou práci. Neuvedla, o jakou jde, ale placená společnice to prý není.
Fanouškovská základna na instagramu Tereze roste každým dnem. Za pouhé dva dny nasbírala přes dvanáct tisíc sledujících.

 

Články, které by tě mohly zajímat