Právě vysíláme

„Teta dorazila aj s nápadníkem,“ okomentovala vtipně Martina Pártlová první seznámení dcery s Arichtevou

12. července 2021 8:10
„Teta dorazila aj s nápadníkem,“ okomentovala vtipně Martina Pártlová první seznámení dcery s Arichtevou

Martina Pártlová je již téměř měsíc maminkou. Zatímco s kamarádkou z 3v1 Nikol Leitbeg ležela po porodu na stejném pokoji, Veroniku Arichtevu seznámila s dcerou až o minulém víkendu. A jak poznamenala na Instagramu, herečka s sebou přivezla i prvního nápadníka malé Stelly.

„Seznámení proběhlo, jak se sluší a patří,“ napsala Veronika Arichteva na sociální sítě, kde sdílela trojici fotografií s Martinou Pártlovou a jejich dětmi. A protože Luka Arichtev oslaví letos už dva roky a jak jeho maminka, tak i teta, jsou od přírody velké humoristky, zažila čtveřice při focení spoustu zábavy.

„Tož teta konečně dorazila, aj s tým nápadníkem…,“ okomentovala vtipně na svém Instagramu Pártlová, která dceru Stellu porodila hudebníkovi Josefovi Vařekovi. A jak dodala, i přestože se s dlouholetou kamarádkou nechtěla bavit jen o dětech, nakonec nemluvily o ničem jiném.

„Zajímavý, jak se jako chceš bavit o něčem jiným než o dětech a nově nabitých zkušenostech coby matka a vono to sakra nějak nejde. Ale neboj, jednou, jednou vyrostou a budeme zase křižovat bermudským trojúhelníkem,“ věří Pártlová.

Jak kamarádky podotkly, focení neprobíhalo tak lehce, jak by se mohlo zdát. Jako důkaz přidaly fotografii, ke které Arichteva připsala: „Chtěly jsme si tuhle událost zaznamenat do sociálního památníčku a tahle fotky ji vystihuje asi tak nejvíc.“

Články, které by tě mohly zajímat