Právě vysíláme

Tetovaný otec chce vypadat jako Ork z Pána prstenů. Podívejte se jak vypadá maminka

11. dubna 2021 13:10
Tetovaný otec chce vypadat jako Ork z Pána prstenů. Podívejte se jak vypadá maminka

Nadšený tetovací fanoušek Rico Ledesma se rozhodl posunout tuto posedlost na jinou úroveň. Po celá léta tvrdě pracoval na tom, aby se proměnil v Orka, který je postavou z knih Johna Ronalda Reuela Tolkiena Pán prstenů.

Ork z Pána prstenů

Čtyřiceti jedna letý muž žije se svou ženou Krishna Insomnia. Pár má také spolu dceru. 85 % Ricoho těla je pokryto tetováním, včetně jeho tváře a očních víček. Patří sem také subdermální piercing. Trvalo rok, než rodina dokončila celý tento vzhled.

Rico Ledesma s manželkou

Rico koupil sadu falešných tesáků v hodnotě 400 liber (cca 12 tisíc Kč). Přiznal také, že to ztěžuje žvýkání jídla. Spolu s tím si také nechal rozříznout jazyk.

„Začal jsem se měnit před sedmi lety, abych vypadal jinak, ale projekt vypadající jako Ork začal před necelým rokem.“ Mezi modifikace patří také rozšířená nosní přepážka pro zdokonalení jeho vzhledu, aby byla proměna ve fantasy postavu dokonalá.

Rico Ledesma

Tato transformace byla pro něj skličující zkušeností. Nově přidané zuby a tesáky mu extrémně ztěžovaly jídlo a pití.

Jeden by si mohl myslet, že to všechno bude vyžadovat velkou částku peněz. Nebylo to však tak. Kromě tesáků všechno dělala jeho žena. „Miluje mě a podporuje mě všemi transformacemi,“ řekl. Krishna rovněž uvedla, že chce na sobě také provést určité úpravy.

Rico tvrdí, že jeho rodina proměnu schvaluje, dokonce je z ní nadšená i jejich dcerka. „Jestli jednou bude chtít sama změnit svůj vzhled, budu jí v tom taky podporovat,“ nechal se slyšet pyšný otec. Nyní pár očekává druhé dítě.

Ledesma už zaujal i filmové producenty a zanedlouho se vrhne do natáčení zatím utajovaného projektu. Ať půjde o cokoliv, už teď je jasné, že bude na plátně nepřehlédnutelný.

Zdroj: Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat