Právě vysíláme

Těžká rána pro Britney Spears: Zpěvačka potratila

15. května 2022 9:51
Těžká rána pro Britney Spears: Zpěvačka potratila

Britney Spears oznámila na svých sociálních sítích velmi smutnou událost, která děsí každého nastávajícího rodiče. Slavná zpěvačka přišla o miminko.

Často složitý život popové princezny Britney se obracel k lepšímu, když zpěvačka vyhrála spor se svým otcem a po dlouhých 13 letech se stala svéprávnou osobou, která může sama rozhodovat o svém životě. Velkým překvapením pak bylo, když Britney ve 40 letech oznámila těhotenství se svým mladým přítelem Samem Asgharim.

Nyní zpěvačka na svých sociálních sítích zveřejnila velmi smutnou zprávu – o miminko přišla. „S nejhlubším smutkem vám musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračně děťátko v raném stádiu těhotenství. Je to zničující období pro každého rodiče. Možná jsme měli počkat s oznámením, dokud nebudeme déle spolu, jenomže jsme byli příliš nadšení a toužili jsme se podělit o dobré zprávy. Naše vzájemná láska je naše síla. Budeme pokračovat v rozšiřování naší nádherné rodiny. Jsme vděční za vaši podporu. Moc prosíme o soukromí v této těžké chvíli,“ napsali Sam a Britney na sociální sítě a dočkali se obrovské vlny podpory.

Britney Spears je maminkou dvou dětí. Z bývalého manželství s tanečníkem Kevinem Federlinem má šestnáctiletého Seana a patnáctiletého Jaydena.

Články, které by tě mohly zajímat