Právě vysíláme

THOMAS MARKLE zveřejnil dopis od dcery MEGHAN! „Přestaň lhát,“ prosí otce vévodkyně

14. února 2019 9:10
THOMAS MARKLE zveřejnil dopis od dcery MEGHAN! „Přestaň lhát,“ prosí otce vévodkyně

O velmi špatném vztahu vévodkyně Meghan Markle a jejího otce Thomase Markla se moc dobře ví. Bývalá herečka a manželka britského prince Harryho se s otcem nestýká, a dokonce ho nepozvala ani na svou svatbu. Velmi špatnou rodinnou situaci teď navíc samotná Meghan potvrdila v dopise, který Tomovi zaslala v domnění, že se nikdy nedostane na veřejnost.

Vévodkyně poslala otci pětistránkový ručně psaný dopis, který údajně napsala těsně po svatbě. Thomas Markle se ho však rozhodl zveřejnit a celému světu tak dal možnost dozvědět se, co jeho dceru tak moc trápí.

Meghan v dlouhém dopisu otce prosí, aby přestal zneužívat její vztah s Harrym k vlastnímu zviditelnění. Rovněž tvrdí, že jí Thomas zlomil srdce a velmi jí ublížil. „Tvoje činy mi zlomily srdce na milion kousků, ne jenom kvůli tomu, že jsi mi způsobil takovou zbytečnou a neopodstatněnou bolest, ale hlavně tím, že jsi nemluvil pravdu. To je něco, čemu nikdy neporozumím,“ napsala vévodkyně v souvislostmi ze zlými komentáři, které na veřejnosti vypouštěla její nevlastní sestra Samantha, jenž tvrdila že Meghan je pouze vypočítavá zlatokopka.

„Přestaň lhát!“

Vévodkyně ze Sussexu v dopise otce rovněž prosí, aby si přestal vymýšlet příběhy, jenž rozhodně nemají s realitou nic společného. „Týden před svatbou jsem se dozvěděla o tvém infarktu z médií, což bylo hrůzostrašné. Volala jsem ti, psala… Snažila jsem se ti vnutit pomoc, dokonce jsme i nechali poslat někoho k tobě domů. A místo toho, abys se mnou mluvil a přijal mou pomoc, přestal jsi reagovat, nezvedal jsi telefon a rozhodl ses mluvit pouze skrz média. Jestli mě skutečně miluješ, tak jak vykřikuješ do tisku, přestaň s tím, prosím. Nech nás žít v míru. Přestaň lhát a vytvářet tolik bolesti, přestaň využívat mého vztahu s manželem. Chápu, že se cítíš zahnán do kouta a máš pocit, že nevíš kudy kam, ale když se na chvíli zamyslíš, pochopíš, že žít život s čistým svědomím je cennější než jakákoliv výplata na světě,“ píše Meghan.

Jelikož Thomas Markle dopis zveřejnil, otiskly ho deníky po celém světě. Nevlastní Meghanina sestra Samantha se dokonce nechala i slyšet, že je Thomas připraven zveřejnit další soukromou korespondenci. Jak je vidět, Meghan měla o jeho povaze nejspíš pravdu…

 

 

Zdroj: People.com

Genialita na LSD aneb kdo ze slavných zkusil tuhle drogu

Články, které by tě mohly zajímat