Právě vysíláme

THYLANE BLONDEAU byla v deseti letech považována za nejkrásnější holčičku na světě. Jak vypadá dnes a který fešák si získal její srdce?

9. dubna 2018 15:10
THYLANE BLONDEAU byla v deseti letech považována za nejkrásnější holčičku na světě. Jak vypadá dnes a který fešák si získal její srdce?

Francouzce Thylane Blondeau se už v deseti letech podařilo okouzlit svět. Díky své neuvěřitelné kráse si dívenka podmanila svět módy a mluvilo se o ní jako o nejpůvabnější holčičce na světě.

Dceru fotbalisty Patricka Blondeau a Véroniky Loubry, herečky a televizní moderátorky, si už v jejím mladém věku zamilovali módní návrháři a modrooká dívenka se objevila na stránkách Vogue. A právě fotografie v tomto prestižním magazínu ji proslavili po celém světě a Thylane se začalo přezdívat „nejkrásnější holčička planety“.

ČTĚTE TAKÉ: Nejkrásnější jednovaječná dvojčata světa se narodila před 8 lety. Jak vypadají dnes?

Dnes je dívce 17 let a vypadá to, že je stále krásnější a krásnější. Její modelingová kariéra navíc míří vzhůru a Thylane chodí jednu přehlídku za druhou. Práce modelky ji navíc už v tak nízkém věku pořádně vynáší. Podle zahraničních médií si dívka vydělala 88 milionů korun. A to už je pěkný balík, že?

Pánské osazenstvo teď zajisté zajímá, zda je Thylane zadaná. Ano, bohužel je. Už pár měsíců randí s fešákem Raphaelem Le Friantem. To je ale klikař, co?

 

Zdroj: Fashionmagazine.com

Galerie: Po 20 letech s make-upem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat