Právě vysíláme

TikToker (18) obvinil ze sexuálního zneužívání slavnou influencerku

25. ledna 2022 14:12
TikToker (18) obvinil ze sexuálního zneužívání slavnou influencerku

Mysleli jste, že sexuální obtěžování mají na svědomí převážně ženy? Omyl! Právě z toho závažného obviněn totiž byla nařčena jedna z mladých amerických influencerek.

Slavný osmnáctiletý tiktoker Jack Wright promluvil o své kamarádce a influencerce Sienně Mae, které je rovněž osmnáct let. Ta ho podle jeho výpovědi měla v minulosti hned několikrát sexuálně obtěžovat a vyvíjet na něj nátlak. Nutno podotknout, že tato obvinění padala na hlavu influencerky už v minulosti a Jack tak není jediný, kdo tvrdí, že její chování bylo mnohdy přes čáru.

TikToker si sedl před videokameru a promluvil o incidentech, které se s dívkou údajně staly. Jednou k němu Sienna prý přišla do pokoje zcela nahá a vyžadovala sexuální kontakt. Jack se pak podle svých slov bránil a z pokoje odešel. Jindy prý zase Sienna přišla domů a Jack se probudil s její rukou ve svých kalhotách. „Část mě si dává vinu za to, že jsem byl moc milý a nechtěně vyjadřoval náklonnost. Vím ale, že jsem se ocitl v běhu manipulací člověka, který nade mnou měl moc,“ řekl Jack. Své kamarádce ovšem poté vzkázal, že ji má moc rád a doufá, že se jí dostane pomocí, kterou nutně potřebuje. Samotná Sienna pak samozřejmě tvrdí, že obvinění jsou falešná a nic z toho není pravda.

Články, které by tě mohly zajímat