Právě vysíláme

TikTokera, který se má zúčastnit bizarního zápasu a bavit děti, hledala policie

12. května 2022 14:51
TikTokera, který se má zúčastnit bizarního zápasu a bavit děti, hledala policie

Třiadvacetiletý Patrik Pešava je tiktokerem, jehož jméno starší generaci už nic neříká. Jedná se ovšem o velmi komplikovanou osobnost, kterou sleduje desetitisíce dětí na českém internetu. Muž pod přezdívkou Koleso byl v těchto dnech hledán policií.

Policie České republiky hledala Kolesa kvůli nespecifikované trestné činnosti. Ve čtvrtek dopoledne byl pak mladík nalezen v Benešově u Prahy. „Byl zadržen před malou chvílí v Benešově u Prahy. Nyní je v roli svědka a jsou s ním prováděny procesní úkony,“ uvedla pro Blesk.cz policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Patrik Pešava je na českém internetu známý především generaci Z. Jeho profil na instagramu sleduje na 60 tisíc followerů a na tiktoku dokonce 150 tisíc lidí. Koleso se má v červnu zúčastnit bizarní influencerské akce Clash Of Stars a utkat se v ringu s Lukášem Krilem, další postavou ze sociálních sítí, která má ovšem podle informací z českých médiích žebrat na svých fanoušcích peníze.

Jak uvedli organizátoři, nepůjde ale o boxerský zápas. Tito dva dávno dospělí jedinci se utkají v polštářové bitvě. Ano, čtete správně.

Je vhodné, aby se tiktoker hledaný policií stal zdrojem zábavy náctiletých? To posuďte sami. Je jasné, že organizátoři akce hledí především na čísla a jejich cílem je uspořádat event, který bude hlavně sledovaný. Už teď je ovšem jasné, v tomto případě zvítězí bizár nad kvalitou.

Články, které by tě mohly zajímat