Právě vysíláme

Timotej Májský ze SuperStar vyděsil fanoušky novým vzhledem

16. ledna 2021 14:10
Timotej Májský ze SuperStar vyděsil fanoušky novým vzhledem

Timotej Májský byl účastníkem zatím poslední řady SuperStar a patřil ke kontroverznějším soutěžícím. Nyní své fanoušky na Instagramu překvapil novým vzhledem, jenž někteří považují a trochu děsivý.

Timotej zveřejnil na sociálních sítích dost temnou fotografii, na které má pohublou tvář a výrazné lícní kosti. Ke snímku pak připsal i popisek: „Směju se s nimi, ale nikomu nevěřím.“

Mladý zpěvák se netají tím, že mívá psychické problémy a v minulosti bojoval s depresemi. Fanoušci se tedy o jeho zdraví bojí i nyní. „Ježiš, co Ti je?“ ptala se jedna z fanynek. „Oči mluví beze slov a ty tvoje jsou smutné,“ napsala další.

Ačkoliv Timotej doposud žádnou novou hudbu nevydal, v červu loňského roku se svěřil s tím, že ho přes Instagram oslovil slavný DJ Kygo. Ten mu totiž jednoho dne olajkoval fotografii z castingu a Timotej mu poté poslal zprávu, aby mu poděkoval a vyjádřil obdiv. Kygo pak neváhal s mladým Slovákem rozvinout další konverzaci. „Napsal, že děkuje, líbí se mu můj hlas a mohli bychom navázat spolupráci. Velmi mě to potěšilo, Kygo je skutečně jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začal věnovat produkci, hrozně ho obdivuju,“ řekl tehdy zpěvák a víc podrobností zatím neprozradil. Dočkáme se tedy od něj nějaké novinky?

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat