Právě vysíláme

To se hodí! Luxusní hotely v Mexiku proplatí svým návštěvníkům půlku dovolené

1. června 2020 15:10
To se hodí! Luxusní hotely v Mexiku proplatí svým návštěvníkům půlku dovolené

Vzhledem k aktuální situaci zamrzl turismus po celém světě, majitelé luxusních hotelů v Mexiku se tak snaží přijít s opravdu lákavou nabídkou. Ubytování a jídlo totiž svým návštěvníkům poskytnou s obrovskou slevou.

Pandemie koronaviru zamrazila turismus jako zlé kouzlo. Většina lidí zřejmě plánuje strávit léto ve svojí zemi, případně se nevydávat nikam daleko za hranice. Turistické destinace se tak musí vytasit s extrémně lákavou nabídkou.

Netypická situace

Tak, jako to udělala asociace hotelů v mexickém Cancúnu, kde návštěvníkům poskytnou služby s obrovskou slevou (něco dokonce i zadarmo). Půjčit si auto, zahrát si golf, zajít na wellnes – to vše teď půjde za zlomek ceny.

Zároveň proběhne kampaň, během které si návštěvník zakoupí dvě noci v hotelu a další dvě pak dostane zdarma. Děti v doprovodu rodičů navíc nebudou muset platit vůbec!

Vzhledem k této netypické situaci jsme museli pro udržení turistů udělat takový krok. Věříme, že naše kampaň bude mít pozitivní odezvu,“ říká k věci šéf několika luxusních hotelů v této lokalitě Oliver Reinhart.

 

Zdroj: Insider

Články, které by tě mohly zajímat