Právě vysíláme

TO SE JEN TAK NEVIDÍ! Holčičku, která překonala rakovinu, vyzvedává ze školy poník!

24. srpna 2016 18:10
TO SE JEN TAK NEVIDÍ! Holčičku, která překonala rakovinu, vyzvedává ze školy poník!

Jak krásné přátelství na život a na smrt může vzniknout mezi člověkem a zvířetem? Těmto dvěma se to podařilo. Hodně dojemný příběh…

Že tě po příchodu domů nadšeně vítá pes je celkem běžné. Ale když tvůj táta vlastní stáje a je trenérem těchto nádherných stvoření, skamarádíš se s nimi úplně přirozeně, stejně jako Madilyn z Floridy.

 

Zveřejnění této fotky na Facebooku vyvolalo obrovské nadšení u 40 000 lidí, a nedivíme se. Je na ní pan Patrick se svým osedlaným koněm, a vedle něj natěšený poník Taco, trpělivě čekající na svou malou jezdkyni.

 

Ti dva mají mezi sebou neobyčejné spojení. Madi o svého poníka láskyplně pečuje, a on jí byl na oplátku velikou oporou v těžkých chvílích, kdy bojovala s rakovinou jater a podstupovala chemoterapii. Způsob, jakým to zvládala byl obdivuhodný – nyní je zdravá a plná sil, a touží stát se veterinářkou.

 

 

V současné chvíli, vedle zábavy ve stáji, pomáhá prostřednictvím práce s koňmi, shánět peníze na výzkum a léčbu rakoviny. Chce tak pomoci dětem, které postihnul podobný osud jako jí.

 

Tvořivá maminka kreslí svým dětem vtipné obrázky na sáčky od svačiny

Seznamte se s THOREM, kocourem, který všechny očaroval svým jedinečným vzhledem

OBROVSKÝ DOJÁK: Nevěsta v den D vstala z vozíku a došla až k ženichovi, ten se rozplakal

Články, které by tě mohly zajímat