Právě vysíláme

Tohle by nikdo nečekal! Princ HARRY přiznal, kolik chce mít dětí s MEGHAN

1. srpna 2019 12:10
Tohle by nikdo nečekal! Princ HARRY přiznal, kolik chce mít dětí s MEGHAN

Britský princ Harry poskytl velmi otevřený rozhovor magazínu Vogue, kde prozradil hodně se svého soukromí a řekl, kolik dětí chce mít se svou ženou Maghan.

Harrymu a Meghan se letos v květnu narodil syn Archie a z britského šlechtice a americké herečky se stali rodiče. A ačkoliv je malému Archiemu teprve pár měsíců, všechny zajímá, zda bude mít královský pár i další děti. Jak Harry nyní uvedl, dalšímu potomkovi se rozhodně nebrání, s Meghan chce mít však pouze jen dvě děti. Především je totiž kvůli jeho obavám o životní prostředí a přelidněné planetě.

„Vždy jsem se chtěl pokusit chránit životní prostředí, ještě předtím, než jsem měl dítě a doufám, že budu mít i další. Ne příliš mnoho, dvě maximálně,“ řekl princ a dodal, že současný stav životního prostředí je podle něj děsivý. „Vždy jsem si říkal, že toto místo máme jen zapůjčené. A pochopitelně, jako inteligentní člověk, jakými jsme všichni, nebo uvědomělý tvor, jakými bychom měli být, bychom měli příštím generacím zanechat něco lepšího,“ míní.

Princ v rozhovoru otevřel i téma rasismu a dodal, že je to něco s čím se prakticky celý život musí potýkat jeho žena Meghan, jenž je míšenka.Podle Harryho celý tento problém spočívá ve výchově a je předáván z generace na generaci. „Když za někým přijdete a řeknete mu, že se chová rasisticky, on vám odpoví, že rasistou rozhodně není. Já si však myslím, že za to může prostředí, ve kterém daný člověk vyrůstá,“ tvrdí princ.

 

 

Zdroj: BBC

Články, které by tě mohly zajímat