Právě vysíláme

Tohle namalovala moje dcera, tvrdí Kim Kardashian. Lidé nevěří, že by to zvládlo sedmileté dítě

12. února 2021 9:10
Tohle namalovala moje dcera, tvrdí Kim Kardashian. Lidé nevěří, že by to zvládlo sedmileté dítě

Kolem Kim Kardashian je opět velký rozruch. A tentokrát za to může její sedmiletá dcerka North, přesněji její umělecké dílo.

Kim na Instagramu sdílela velmi působivý obraz, který podle ní malá North namalovala. A jelikož se jednalo o opravdu hodně povedené zobrazení krajiny, mnoho lidí začalo Kim obviňovat z toho, že lže a malé dítě by přece nezvládlo namalovat takový obraz.

Kritiku si nejznámější Kardashianka nenechala líbit a přišla s ostrým vyjádřením na Insta Stories. „Nehrajte si se mnou, pokud jde o mé děti! Moje dcera a její nejlepší kamarádka chodí na kurz olejomalby, kde podporují a rozvíjejí jejich talent a tvořivost. North neskutečně tvrdě pracovala na své malbě, jejíž dokončení trvalo několik týdnů. Jako hrdá máma jsem se chtěla s každým podělit o její práci. Vídám hate v médiích a na sociálních sítích od dospělých lidí, jak mě podezřívají, jestli obraz skutečně namalovalo mé dítě! Jak se opovažujete obvinit děti, které dělají úžasné věci, že nejsou úžasné!?,“ napsala rozčíleně Kim. Její slova pak podpořila neznámá dívka na TikToku, jejíž matka je učitelkou kreslení malé North, a opravdu s holčičkou obraz vytvořila. Dcera Kanyeho Westa tak má přeci jenom talent a možná se z ní přeci jenom stane umělkyně.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat