Právě vysíláme

Tohle vás rozpláče: Disney natočilo dojemnou vánoční reklamu

17. listopadu 2020 11:10
Tohle vás rozpláče: Disney natočilo dojemnou vánoční reklamu

Ačkoliv máme stále listopad, Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Čeká nás tedy nášup vánočních reklam, z nichž hodně bude velmi dojemných.

Jedna taková dojemná vánoční reklama se povedla společnosti Disney. Trvá jen tři minuty a řada lidí se v komentářích shoduje na tom, že je vážně rozplakala. Ukazuje totiž o vztah mezi filipínskou babičkou, její vnučkou a o touze po tom, být o Vánocích s rodinou a cítit ve vzduchu sváteční atmosféru.

Děj příběhu se začíná odehrávat v roce 1940, kdy stará babička ještě jako malé děvčátko dostane na Vánoce hračku Mickey Mouse. V roce 2005 se pak pozornost upíná na pouto mezi babičkou a její vnučkou v období Vánoc. S tím, jak dívka roste, pouto se vytrácí a mladá žena docela ztrácí s babičkou spojení. Když ale jednou pohlédne na starou hračku, vyvolá to v ní staré vzpomínky a touhu obnovit s babičkou pouto. Připomene jí proto vánoční atmosféru, kterou babička zažívala jako malé dítě.

V komentářích se řada lidí shoduje, že jde o opravdu dojemnou podívanou. Oceňují navíc i fakt, že Disney nezapomnělo na možné problémy imigrantů.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat