Právě vysíláme

Tom Cruise si na natáčení Mission: Impossible našel přítelkyni. Randí s herečkou z Marvelu

19. prosince 2020 13:10
Tom Cruise si na natáčení Mission: Impossible našel přítelkyni. Randí s herečkou z Marvelu

Herec Tom Cruise natáčí v těchto dnech již sedmý díl filmu Mission: Impossible a vypadá to, že tato práce je pro něj opravdu zásadní. Dokonce si během ní totiž našel novou přítelkyni!

Natáčení nového filmu, který Tom Cruise i produkuje, zjevně nebude žádná procházka růžovou zahradou. Média totiž obletěla zpráva o tajné nahrávce, na které herec křičí na filmový štáb a zuří, že nejsou dostatečně dodržovány rozestupy. A ačkoliv je jistě práce trochu stresující, samotnému Cruisovi jistě přinesla i to dobré. Britský deník DailyMail totiž přišel s informací, že si hollywoodská hvězda našla během natáčení přítelkyni.

Podle všeho nyní herec randí s kolegyní Hayley Atvell, která si v sedmém dílu Mission: Impossible rovněž zahraje. Podle informací DailyMail to mezi herci zajiskřilo hned první natáčecí den a po place se nyní vesele vodí za ruce.

Hayley Atvell je herečkou z Británie, kterou mohou fanoušci znát především díky Marvelu. Osmatřicetiletá brunetka si totiž zahrála Peggy, přítelkyni Kapitána Ameriky.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat