Právě vysíláme

TOM HARDY se dočkal třetího potomka! Miminko nese jméno slavné filmové postavy

15. ledna 2019 14:10
TOM HARDY se dočkal třetího potomka! Miminko nese jméno slavné filmové postavy

Ačkoliv působí jako velký drsňák, ve skutečnosti je to milující taťka od rodiny. O kom je řeč? Přece o slavném herci jménem Tom Hardy, jenž má dvě děti a nyní už je to otec rovnou trojnásobný!

Charismatický herec z Británie se v Hollywoodu proslavil především díky rolím v komiksových adaptacích.  Nejprve si střihnul roli Baneabatmanovském snímku Temný rytíř povstal a poté získal hlavní part Venoma ve stejnojmenném filmu. Fanoušci ho však znají i filmových hitů jako je Šílený Max či Revenant: Zmrtvýchvstání.

Trojnásobný táta

Nejen na filmovém plátně zažívá Tom jeden úspěch za druhým, daří se mu i v osobních životě. Podle informací magazínu People mu v těchto dnech porodila krásná manželka Charlotte Riley již druhého potomka a z herce se stal tak celkem trojnásobný otec.

Protože si Tom ovšem moc dobře hlídá své soukromí, pohlaví miminka doposud neprozradil. Podle britských médií se však Charlotte narodil syn jménem Forrest.

Tom Hardy s manželkou Charlotte Riley

Manželé dosud nepotvrdili ani pohlaví svého prvního dítěte, které se narodilo v říjnu 2015. Z předchozího vztahu má herec ještě desetiletého syna. Ten nese jméno Louis Thomas.

Zdroj: People

Aplikace tvrdí, že dokáže ovlivnit pohlaví dítěte

Články, které by tě mohly zajímat