Právě vysíláme

Tomáš Klus a jeho žena Tamara oplakávají milovaného člena rodiny

2. září 2023 8:00
Tomáš Klus a jeho žena Tamara oplakávají milovaného člena rodiny

Každý, kdo kdy měl domácího mazlíčka, který ho pak nečekaně opustil, asi ví, jak moc je těžké se se ztrátou vyrovnat. I zvířátko se dá totiž požadovat za člena rodiny.

Ztrátu mazlíčka nyní oplakává Tomáš Klus a jeho rodina. Zemřel totiž jejich milovaný pejsek jménem Kapka. Tomáš i jeho žena Tamara psíka oplakali na svých sociálních sítích, kde napsali dlouhý status.

„Byla tak svá, že ji nešlo nemilovat. Miluju ji tak, že jsem teď trochu nesvůj. Když jsem jí poznal, lovila kapky deště na Palmovce. Od té doby byla mou Kapkou 🤍 Byla bláznivá a moc jsme si proto rozuměli. Byl to první pes na světě, který byl přesvědčený o tom, že je kočka a tahle její nezávislá povaha, která v sobě obnášela útěky z domova, seznamování se se sousedy skrze natropené průsery, nevychovatelnost, tisíce ukradených a snězených svačin, zmasakrovaných dárků a dalších překvapení..byla mým nejlepším trenérem trpělivosti,“ napsal Klus a dodal, že pejsem mu vždy připomínal Falca z Nekonečného příběhu. Lítost nad ztrátou milovaného člena rodiny vyjádřilo několik fanoušků a mezi nimi i třeba Ewa Farna, která s Tomášem Klusem před lety nějakou dobu chodila. „Kapka, ty bláho. Smutním s vámi,“ napsala.

Smutek vyjádřila i Klusova manželka Tamara. „Bylas a navždy zůstaneš legendou. Pes, který se nikdy nenechal vychovat…Pes, který převrátil a sežral nejvíc popelnic, okradl nejvíc dělníků o jejich svačiny…Pes, který dokázal sníst 320 vosích hnízd a neumřít…Pes, který odmítal samotu tak ikonickým způsobem, že naše návraty do bytu- ať už po 10 minutách nebo pár hodinách, vypadaly tak, jako by náš domov navštívilo 10 vandalů…Pes, který se nikdy nikým nenechal ohnout ani o milimetr,“ napsala.

Články, které by tě mohly zajímat