Právě vysíláme

Tomáš Klus musel zvolnit. Jeho tělo už pracovní nápor nezvládlo

13. ledna 2024 8:10
Tomáš Klus musel zvolnit. Jeho tělo už pracovní nápor nezvládlo

Někdy zkrátka tělo velký nápor nezvládne a vypne. Své o tom ví i Tomáš Klus, který musel kvůli vyčerpání zrušit některé své pracovní povinnosti.

Tomáš Klus není jen písničkář a muzikant, ale i herec a táta tří dětí. Skloubit všechno dohromady, to je občas fuška. Tomáš si toho pak zřejmě na svá bedra naložil víc, než byl ochotný zvládnout a jasně se to podepsalo na jeho zdraví. Jeho tělo už zkrátka vypovědělo službu. „Během toho roku jsem si sáhl na své hranice, shodou okolností jsem musel zrušit i koncert v Hranicích na Moravě, protože jsem v jednu chvíli přijel domů a moje tělo už mi nedovolilo opustit postel. Nebylo mi vyloženě zle, ale měl jsem zimnici, třas a slabost ve svalech,“ řekl zpěvák pro server Super.cz s tím, že taková zkušenost pro něj vlastně byla i varováním.

„Myslím, že takové okamžiky v životě člověka musejí nastat, protože je to tvor, který si potřebuje na ten extrém sáhnout, aby zjistil, že na tu plotnu už znova sahat nebude,“ dodal muzikant, který před Vánocemi pracoval na desce, natáčel televizní pořady a do toho i obrážel dětské besídky.

Články, které by tě mohly zajímat