Právě vysíláme

TOMÁŠ KLUS překvapil fanoušky upřímnou zpovědí: Podvedl jsem svou ženu, užíval jsem drogy

10. října 2018 14:43
TOMÁŠ KLUS překvapil fanoušky upřímnou zpovědí: Podvedl jsem svou ženu, užíval jsem drogy

Tomáš Klus bojuje za pravdu. Na důkaz toho, že to myslí skutečně vážně, uveřejnil na svém Facebooku obsáhlý status, ve kterém mluví bez obalu a přetvářky o vlastní minulosti.

Zřejmě podle přísloví zamést si nejdřív před vlastním prahem rozhodl se známý český zpěvák k naprosté upřímnosti. Na svém facebookovém účtu uveřejnil status, kterým rozvířil hladinu českého online světa.

„Takže tu teď jsem, demýtizuji se z pozice kohosi výjimečného a bezchybného, ať si na mě plivou, je mi to fuk, fakt, je mi to už úplně šumák, všechny ty výhružky a pomluvy,“ píše Tomáš. 

Svěřuje se také s tím, že s láskou do posledních let zacházel jako tupec. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy. Její odpuštění se mi stalo osvobozením a dalo mi pochopit, že pravda, opravdovost, alias nebojácná autenticita, přijetí toho, kdo jsem, se vším čím jsem doposud byl a vědomé přijetí toho, že co zasadím, to sklidím; je jedinou mou možnou cestou ke štěstí a že Rodina čili to, co mám doma, je toho mého štěstí podobou.“

Celý post Tomáše Kluse, ve kterém se nevyhýbá ani tématu drog, si můžete přečíst tady:

Zdroj: Facebook

9 důvodů, proč byste měli chodit se silnou ženou

Články, které by tě mohly zajímat