Právě vysíláme

Tomáš Zástěra přiznal detaily o Survivoru. Která ze soutěžících se mu zalíbila?

23. března 2022 11:48
Tomáš Zástěra přiznal detaily o Survivoru. Která ze soutěžících se mu zalíbila?

Na výhru sice nedosáhl, ale i tak mu Survivor změnil život. Tomáš Zástěra je po účastí v dobrodružné reality show na roztrhání, a především jeho obliba na sociálních sítích roste. A ačkoliv už o show prozradil mnohé, nyní došlo i na intimnosti a moderátor Odpolední show prozradil, která ze soutěžících se mu zalíbila.

Tomáš je nejen moderátor, ale nyní už i influencer. Díky své parťačce Zorce Hejdové objevil kouzlo instagramu a účast v Survivoru mu zajistila přes 100 tisíc followerů. Své sledující pak Tomáš nechce zklamat, a tak dál na svém profilu zodpovídá na otázky ohledně show. Survivor totiž stále neskončil a na vítěze si musíme ještě počkat.

O show už toho bylo řečeno mnoho a řada spekulací o tom, zda soutěžící bydlí na hotelu, či dostávají jídla kolik chtějí, byla vyvrácena. Jak Tomáš několikrát uvedl i v éteru Evropy 2, Survivor prý rozhodně není žádná dovolená a soutěžící zažívají na ostrově krušné chvíle.

Jelikož se ovšem i v pořadu řeší otázka, jak je to se soutěžícími po intimní stránce a kdo v kom našel zalíbení, fandové se pochopitelně na toto téma zeptali i Tomáše. Jaká pak byla jeho odpověď? „Líbila se mi Xénie, ale vzhledem k tomu, že je o 20 let mladší, tak to bylo jako táta s dcerkou na Dominikánský republice,” zavtipkoval a přiznal i to, že ačkoliv mu chodí řada nabídek na rande, zatím je stále single. „Čekám na osudové setkání. Zatím to ale vypadá, že si budu muset vylosovat sám,” napsal.

Na řadu přišly i otázky ohledně hygieny, obzvlášť u soutěžících z řad žen. Tomáš pak uvedl, že ženy měly po dobu své periody k dispozici nutné hygienické potřeby a mohly používat i žiletky. „Je to Survivor a ne planeta opic,“ uvedl.

Co dalšího Tomáš Zástěra přiznal o Survivoru? Přečtěte si náš rozhovor!

Články, které by tě mohly zajímat