Právě vysíláme

Tomu říkáme vánoční dárek! Kocour se vrátil k rodině poté, co byl 11 měsíců nezvěstný

2. ledna 2019 13:19
Tomu říkáme vánoční dárek! Kocour se vrátil k rodině poté, co byl 11 měsíců nezvěstný

Angličanka Helen Campion se stala svědkem zázraku – její kocour Purcy byl po jedenácti měsících nalezen naživo! Není známo, kde za tu dobu byl a co se mu stalo. Nicméně, veterináři kocoura dali do pořádku a nyní je opět se svojí rodinou.

Zázrak jménem Purcy

Helen Campion shání Purcyho už od začátku minulého roku, kdy se kocour jednoho dne ztratil a od té doby po něm nezbyla žádná stopa. Matka čtyř dětí dělala vše pro to, aby kocoura našla – obcházela domy a rozdávala plakáty žádající lidi o informace ohledně Purcyho. Bohužel to nestačilo a po desíti měsících to Helen vzdala.

Blížily se Vánoce a zdálo se, že Helen s rodinou letos poprvé po dlouhé době zažijí svátky bez Purcyho. Následně ale přišel telefonát od veterinářů v ManchesteruPurcy byl nalezen!

Kocour byl sotva naživu. Byl zesláblý, politý olejem a měl srst plnou klíšťat. K veterinářům ho přinesl pár žijící ve městě Stockport, zhruba osm kilometrů od Helen.

Purcyho našli v děsivém stavu

Veterináři ve středisku Vets Now se o malého kocoura naštěstí postarali dokonale a kocour se po jedenáctiměsíční absenci konečně vrátil k majitelce Helen. Smutný příběh se dočkal nádherného konce!

Nyní je Purcy téměř k nepoznání!

 

Zdroj: Metro UK, SWNS, Vets Now, Shutterstock

Galerie: Kočky na skleněných stolech

Články, které by tě mohly zajímat