Právě vysíláme

Tomu se říká kuráž! Majitel australské pobočky KFC chce MICHELINSKOU HVĚZDU

29. června 2019 12:10
Tomu se říká kuráž! Majitel australské pobočky KFC chce MICHELINSKOU HVĚZDU

Na tom, že majitel restaurace sní o Michelinské hvězdě pro svůj podnik, asi není nic divného. Sam Edelman si tenhle sen nenechá kazit ani faktem, že vlastní KFC.

Alice Springs je malé městečko uprostřed Austrálie a prý se může pochlubit opravdu exkluzivní pobočkou KFC. Alespoň to tedy tvrdí její majitel. Ten by svému podniku prý rozhodně udělil Michelinskou hvězdu. A taky za ni hodlá bojovat.

Majitel Sam Edelman věří, že jediný důvod, proč se jeho podniku inspektoři zatím vyhýbají představuje to, že sídlí v zapadlé části Austrálie okolo které jsou jen pouště a velbloudi. Rozjel proto velkou kampaň, která má michelinské inspektory do jeho KFC přilákat. Vytvořil si kvůli tomu i účet na Facebooku, kde se chlubí svými úspěchy a za hvězdu pro svůj podnik chce dál zarputile bojovat.

Podle svých slov totiž jeho KFC splňuje základní kritérium pro udělení hvězdy: jde o excelentní podnik, který stojí za další návštěvu. Do podniku, co vlastní, jezdí prý i lidé, kteří bydlí až tisíc kilometrů daleko.

Edelman to s hvězdou evidentně myslí smrtelně vážně, tak uvidíme, jaký bude mít úspěch.

Sam Edelman před svým podnikem

Zdroj: Metro UK 

Články, které by tě mohly zajímat