Právě vysíláme

Transgender herec Elliot Page si nechal odstranit prsní žlázy a ukázal nové tělo

19. srpna 2021 9:10
Transgender herec Elliot Page si nechal odstranit prsní žlázy a ukázal nové tělo

Herečka Ellen Page prošla velkou životní proměnou a prohlásila se za transgender osobu. Rovněž přijala jméno Elliot a kompletně změnila svůj vzhled.

Elliot Page se o své cestě nebojí mluvit na veřejnosti a věří, že jeho příběh pomůže lidem, co prožívají to stejné, co on.  „Jsem šťastný, že tohle můžu napsat. Že jsem tady. Že jsem dorazil do tohoto místa v životě. Pravdou je, že i když se teď cítím velice šťastný a jsem si vědom svých privilegií, jsem i vyděšený. Nesnažím se shodit ten radostný moment, který oslavuji, jen chci ukázat obě strany mince. Statistiky jsou hrozné. Diskriminace trans lidí je častá, zákeřná, krutá a má strašlivé následky. Jen letos bylo v USA zavražděno 40 transgender lidí,“ oznámil před časem Elliot na Instagramu a začal žít nový život. Zároveň ale oznámil ,že chce, aby se o něm mluvilo v mužském a středním rodě.

Herec si ostříhal vlasy a nechal si odstranit prsní tkáň. Na sociálních sítích nyní ukazuje své tělo, na které je prý pyšný a dbá na to, aby bylo zdravé. Na své postavě navíc hodně maká a nyní se tak může chlubit tzv. pekáčem buchet.

 

Články, které by tě mohly zajímat