Právě vysíláme

Trapas Donalda Trumpa: Rappera Lil Pumpa nazval Little Pimpem

4. listopadu 2020 14:10
Trapas Donalda Trumpa: Rappera Lil Pumpa nazval Little Pimpem

Spojené státy žijí prezidentskými volbami a je odvoleno. My zatím ale stále nevíme, jestli se hlavou USA stane republikán Donald Trump, nebo demokrat Joe Biden. A protože definitivní výsledky zatím nejsou stále známy, pobavíme vás alespoň jedním faux pas, které se povedlo republikánskému kandidátovi.

Jak bývá zvykem, těsně před volbami podporují hlavní kandidáty známé celebrity, aby pomohly přesvědčit voliče, do jakého „tábora“ se mají přidat. Demokrata Joa Bidena na volebním meetingu veřejně podpořila například Lady Gaga, republikána Trumpa pak teprve dvacetiletý rapper Lil Pump, který se těší velké oblibě u mladých lidí. Ví ale vůbec dosavadní prezident USA, kdo vlastně Lil Pump je? Pochybujeme!

Donald Trump se ve světě mladých rapperů zřejmě moc nevyzná. Pseudonym Lil Pumpa totiž naprosto zkomolil a na pódium ho uvítal slovy: „Když mluvíme o hudbě, je tu dnes jedna z největších hudebních superstar, Little Pimp… Tady je!“ Svou chybu si pak ale zřejmě uvědomil a napodruhé řekl rapperovo jméno už správně.

Ačkoliv se Trumpovi podařil nemalý trapas, Lil Pumpa to vůbec nerozhodilo. Mladý rapper vystoupil na podiu po jeho boku a poděkoval Trumpovi za všechno, co podle něj pro Spojené státy udělal. Obhájí jeho kandidát své vítězství v roce 2016? To uvidíme! Už teď je však jasné, že výsledky budou hodně těsné.

Kdo by se podle vás měl stát budoucím prezidentem? Hlasujte v naší anketě!

Zdroj: Ladbible

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat