Právě vysíláme

Trenér BRADA PITTA prozradil, jak se herec dostal do formy před natáčením filmu TENKRÁT V HOLLYWOODU!

7. srpna 2019 12:10
Trenér BRADA PITTA prozradil, jak se herec dostal do formy před natáčením filmu TENKRÁT V HOLLYWOODU!

Koordinátor akčních scén Rob Alonzo prozradil, jak se Brad Pitt dostal do formy před natáčením filmu Tenkrát v Hollywoodu. Pětapadesátiletý herec ve snímku od režiséra Quentina Tarantina ztvární válečného veterána a kaskadéra, Cliffa Boothe. Jak vypadala denní tréninková rutina slavného herce?

Bojové umění bylo důležité

Podle Alonza měl Pitt dobrý fyzický základ, který si zřejmě udržel z filmů Klub rváčů či Železná srdce. Slavný herec ovšem měl co dohánět, jelikož jeho role v novém filmu Tenkrát v Hollywoodu vyžadovala, aby všechny akční scény natočil sám. Jelikož si postava Brada Pitta, Cliff Booth, ve snímku zabojuje i s legendárním Brucem Leem, musel Pitt ještě trochu doladit svoje schopnosti v bojových umění.

Zkušený Alonzo tedy Pittovi sestavil tréninkový program, jehož základ tvořily filipínské bojové sporty a box. Nejprve přišla rozcvička s prvky jógy, která herce důkladně rozpumpovala na následující tvrdou dřinu. Poté přišel trénink filipínských bojových sportů, konkrétně umění jménem Kali, které se dělá s pomocí klacků. Během poslední části tréninku se herec s Alonzem věnovali boxerskému lapování.

Náročná příprava se Bradu Pittovi rozhodně vyplatila. Hollywoodská legenda i v pětapadesáti letech nadále vypadá skvěle!

Brad Pitt s Leonardem DiCapriem na filmovém festivalu v Cannes

Brad Pitt s Leonardem DiCapriem na filmovém festivalu v Cannes

Zdroj: GQ, Instagram, Men’s Journal

Články, které by tě mohly zajímat