Právě vysíláme

TRUMP prezidentem i vystoupení LADY GAGA. Zde je 7 případů, kdy americké seriály předpověděly budoucnost!

22. května 2019 15:10
TRUMP prezidentem i vystoupení LADY GAGA. Zde je 7 případů, kdy americké seriály předpověděly budoucnost!

Simpsonovi jako vědma? Ano, je to tak. Ukážeme vám několik případů, kdy tato barevná partička ukázala skutečnou budoucnost.

Simpsonovi, Futurama či Family Guy jsou oblíbené americké seriály, které se těší obrovské popularitě. Za jejich úspěchem stojí převážně jejich autoři, kteří nejenže jsou schopni vymyslet vtipný scénář, ale dokonce i tak trochu umí věštit. Hned několikrát se totiž stalo, že scény a dějové linky z těchto seriálů se později opravdu staly.

Zde jsou ty nejznámější seriálové předpovědi:

Donald Trump prezidentem

Ještě předtím, než Donald Trump oznámil, že kandiduje na post amerického prezidenta, se v seriálu Simpsonovi objevila zmínka o tom, že se slavný milionář chystá do voleb a nakonec se opravdu stane hlavou Spojených států. Jak to dopadlo? To všichni víme! Donald Trump už si v Bílém domě hoví už dva roky!

 

Apple Watch

V roce 1995 se v jedné epizodě rovněž Simpsonových objevil muž, který má na ruce hodinky, co slouží jako telefon. O dvacet let později představil Apple své slavné Apple Watch!

 

Virtuální realita

Ještě předtím, než se na trh dostal přístroj ke sledování virtuální reality, se v jednom z dílů seriálu Futurama objevil stroj, který se tomu dnešnímu velmi podobal.

 

Trapas v Miss Universe

V roce 2015 se stal na finále Miss Universe pořádný trapas, když byla omylem vyhlášena špatná vítězka. Podobná situace se ještě předtím odehrála ve Futuramě, kdy i seriálová Leila byla chybně označena za královnu krásy.

 

Disney koupí filmové studio 20th Century Fox

V epizodě Dojezdy pro hvězdy se objevilo logo filmového studia 20th Century Fox s nápisem divize společnosti Disney. O 20 let později zábavní gigant skutečně Fox za 66,1 miliardy dolarů koupil.

 

Útok bílého tygra

V roce 1993 vyšla epizoda Simpsonových, ve které je jeden z kouzelníků během vystoupení napaden bílým tygrem. O deset let později byl Američan Roy Horn po útoku bílého tygra opravdu hospitalizován s prokousnutým hrdlem.

 

Vystoupení Lady Gaga

V jednom z dílů z roku 2012 zavítala do Springfieldu zpěvačka Lady Gaga a podmanila si Super Bowl. Totéž se skutečně stalo v roce 2017 a stejně jako v seriálu Gaga ve skutečnosti zpívala ve vzduchu.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat