Právě vysíláme

Tvář hnutí Me Too se pustila do NATALIE PORTMAN! Na OSCARECH prý sehrála feministickou komedii

18. února 2020 9:10
Tvář hnutí Me Too se pustila do NATALIE PORTMAN! Na OSCARECH prý sehrála feministickou komedii

Herečka a hlavní tvář hnutí Me Too Rose McGowan se obula do své kolegyně Natalie Portman. Podle ní je totiž Portman falešná feministka!

Rose McGowan kritizovala svou kolegyni Natalii Portman za její chování na letošním udílení cen americké filmové akademie Oscar. Podle McGowan sehrála její kolegyně feministickou komedii, když přišla zahalená do pláštěnky, na jejímž lemu byla vyšita jména režisérek nezařazených mezi nominované. „Chtěla jsem jemným způsobem poukázat na ženy, které letos nebyly za svou neuvěřitelnou práci oceněny,“ vysvětlila PortmanMcGowan však na Facebooku bez jakýchkoliv servítek zkritizovala média oslavující „odvahu“ populární herečky.

„Odvážná? Ani zdaleka. Spíš herečka, která hraje divadlo a chce vypadat jako angažovaná,“ napsala McGowan, známá ze seriálu Čarodějky. Obrátila se potom přímo na Portman a vzkázala jí: „Za své dlouhé kariéry jsi pracovala se dvěma režisérkami a jednou z nich jsi byla ty sama. Máš produkční společnost, která zaměstnala jako režisérku právě tebe.“ McGowan pak rovněž vyzvala své „elitní“ kolegyně, aby přestaly předstírat, že stojí na straně ostatních žen, a raději se snažily změnit svět.

 

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat