Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ poskytla otevřený rozhovor! Jak jí nehoda změnila život? A má nového přítele?

10. července 2020 12:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ poskytla otevřený rozhovor! Jak jí nehoda změnila život? A má nového přítele?

YouTuberka Týnuš Třešničková v roce 2018 zažila otřesný zážitek, při kterém byla silně popálena v turecké restauraci. O nehodě nyní poprvé promluvila do médií a poskytla rozhovor o tom, jak moc jí ovlivnila.

Týnuš pro server iDnes.cz poskytla rozhovor, ve kterém řekla, jak přesně nehoda proběhla a jak se bezprostředně po ní youtuberka cítila. „Posadili nás k baru a čekali jsme na stůl. Barmani se rozhodli, že předvedou ohnivou show. Jenže se jim to nepovedlo. Bouchlo to, začalo hořet. Bohužel těsně přede mnou, přímo v místě, kde jsem seděla. Nevěděla jsem, co se děje. Černo před očima. V první chvíli mě vyděsilo, že jsem přišla o zrak. Naštěstí jsem pak začala vidět. Nevím, co to bylo, možná nějaký reflex, že jsem zavřela oči, ale byly to vteřiny, kdy jsem opravdu neviděla nic,“ řekla Týnuš a dodala, že potom, co jí oheň silně zasáhl, byla pochopitelně v šoku a nebyla schopná příliš vnímat, co se okolo ní děje. Moc dobře si však pamatuje, že jí nebyla poskytnuta první pomoc a někteří hosté si jí dokonce začali natáčet na mobil. „Často jsem nad tím přemýšlela. Možná jsem byla v takovém šoku, že jsem bolest nevnímala. Je to asi podobné, jako když ženy po dlouhém a těžkém porodu říkají, že na bolest úplně zapomněly, že si ji nepamatují. Nejpopálenější jsem měla horní část těla, která byla odhalená. Spodní část tváře, dekolt. Uhořela mi část vlasů.“

Nehoda pochopitelně život úspěšné youtuberky změnila a Týna přehodnotila své priority. Ačkoliv ani před ní nežila dokonalý život, nyní si mnohem víc váží obyčejných věcí a má radost i z toho, když se může projít na čerstvém vzduchu. Se vzniklými jizvami se snaží smířit a mít je alespoň trochu ráda. Podstupuje ale různé laserové a estetické zákroky. A to i s vědomím, že některé jizvy se nikdy zcela nezahojí.

Týnuš nehodu zažila s bývalým přítelem Viktorem, který rovněž po požáru baru skončil v nemocnici. A ačkoliv se dvojice několik měsíců po nehodě rozešla, youtuberka mluví o Viktorovi jen v dobrém. „Ano, rozešli jsme se, ale považuju za nutné říct, že pořád máme hezký vztah. Jen nás ta zkušenost víc sblížila jako kamarády, ne jako partnery. Je to na jiné úrovni než před nehodou. Shodli jsme se, že je to tak pro oba lepší,“ řekla a potvrdila, že nového přítele zatím nemá.

 

Zdroj: iDnes.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat