Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ promluvila o soudu s tureckou restaurací. Jak vysoké dostala odškodnění?

21. listopadu 2019 15:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ promluvila o soudu s tureckou restaurací. Jak vysoké dostala odškodnění?

V září loňského roku zažila Týnuš Třešničková patrně svůj nejhorší den v životě. V luxusní turecké restauraci byla totiž silně popálena a oheň zasáhla až 35 procent jejího těla. Jak se k celé nešťastné události postavila sama restaurace?

Týnuš je už delší dobu v České republice a pomalu se jí hojí jizvy na těle i na obličeji. Oblíbenou YouTuberku však ještě čeká hned několik zákroků a Týnuš má před sebou dlouhou cestu. Na své příznivce ovšem Třešničková nezapomíná a opět točí videa na YouTube, která mají kvůli její nehodě nyní mnohem větší sledovanost.

Blogerka nyní natočila video, kde odpovídá na dotazy svých fanoušků a mezi záplavou otázek samozřejmě padl dotaz na to, jak Týnuš celou nehodu řeší s onou istanbulskou restaurací. YouTuberka a její bývalý přítel Viktor se totiž pochopitelně s podnikem soudí. Podle Týnuš je to však běh na dlouhou trať a blogerka neví, zda se vůbec někdy dočká odškodnění. „Ano, soudíme se. Bude to na dlouho. Já jsem neviděla ani korunu jak od pojišťovny, tak tady od pana majitele restaurace. Ty peníze uvidím třeba za pět let, jestli vůbec. My jsme se s restaurací a majitelem chtěli vyrovnat mimosoudně, ale to oni úplně odmítli. Zbývá tedy ta soudní varianta, kdy všechno teď probíhá a bude to na strašně dlouho. Přeci jen je to v Turecku, vyslýchali svědky, my jsme podávali výpovědi, teď čekáme, až se něco někam pohne,“ řekla Týnuš a dodala, že restaurace se ihned po nehodě snažila zahladit všechny stopy a důkazy. Hned potom, co se celá situace odehrála, totiž zaměstnanci podnik uklidili ještě dřív, než místo začala vyšetřovat policie. „Když tam přišla policie, neměla tam co vyšetřovat, nemohli odebrat vzorky té kapaliny a podobně. Proto jsme je zažalovali za další věc, tedy za manipulování s důkazy,“ řekla.

 

Více o Týnuš Třešničkové zjistíte ZDE!

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat